Bismillaahi ‘alaa diinii wanafsii wawaladii wa-ahlii wamaalii


Dengan nama Allah, (aku memohon perlindungan) mengenai agamaku, hidupku, anak-anakku, keluargaku


WOW!

Friday, December 11, 2015

TUNISIA


Berminat nak ke Tunisia?
Berminat dengan sejarah?
Tunisia laaaa antaranya

Hubungi
013-280 1321
019-310 7308





KISAH UNCLE MALAYSIA DI LONDON

TOUR: LONDON-MANCHESTER-PARIS

Kisahnyaaaaaaa begini ketika kami hendak bergerak memulakan city tour kami di London:


Pagi tu nak pergi Beli tiket bas one-day pass 
ada seorang uncle ni tengah nak tukar duit
Tengok2 dia keluar duit malaysia
Dia nak Beli 3900 pound untuk shopping (hang darabkan lah sendiri, banyak gila uncle tu bawa cash)
Banyak tu

Sambil duk tunggu orang di money changer kira duit sehelai2 kami borak2
Uncle Ni dari kuching 
Kat london dia duk di holiday villa
Katanya hotel tu milik orang kelantan
Ada la beberapa restoran orang melayu yang uncle ni rekomen
Budak2 ni dah bising sebab kena tunggu lama
Tiba2 uncle ni hulur 20 pound kat budak2 ni
Typical uncle2 malaysia
Hahahaha
Rezeki
Masuk tabung ye anak2



PAKISTAN - MUSLIM TOUR




Jom ke Pakistan 2016

Whatsapp
013-280 1321
019-310 7308

Cantik kan?
Tunggu apa lagi? whatsapp la nombor di atas

BOSNIA & CROATIA MAY 2014

Bosnia & Croatia
Tour leader : Shah

Berminat untuk mendaftar pakej ke Bosnia & Croatia?

Hubungi kami:
013-280 1321
019-310 7308
03-8920 4090
















THE MAJESTIC HOTEL KUALA LUMPUR

The Majestic Hotel Kuala Lumpur
5 Jalan Sultan Hishamuddin, 50000 Kuala Lumpur, Malaysia
Telephone: (603) 2785 8000    

Email: tmklresv@ytlhotels.com.my    
Website: www.majestickl.com 


Cleanliness : as clean as Traders Hotel and Grand Hyatt Hotel

Staff : okay (not as good as Grand Hyatt Hotel)

Breakfast : okay (I personally think Sunway Hotel and PJ Hilton are still the best)

Room : awesome

Location : okay (during public holiday such as Hari Raya)

Recommendation? : A MUST






SILK ROAD - MUSLIM TOUR



Jom daftar pakej Silk Road dengan kami

Hubungi
03-8920 4090
013-280 1321
019-310 7308